"Vi är mycket tacksamma för MTB AB:s kunniga och tillmötesgående ledning och personal för ett snyggt, tryggt och hållbart nytt tak på både bostadshuset och garaget. MTB har varit lyhörda och hjälpsamma även gällande tillkommande extra beställda åtgärder när vi vart efter upptäckte ytterligare skador som behövdes åtgärdas. Stort tack till er alla! 

Vi kan varmt rekommendera MTB AB. 

Med vänliga hälsningar, 
Claes och Helén, Älta" 

________________________________________
Jag vill tacka för ett mycket bra och omsorgsfullt utfört arbete. Det är ju av sådan art att man inte vet hur det ser ut om ett par år, men jag är lugn och full av tillförsikt. Alla som varit här har gjort ett väldigt bra intryck, har alltid frågat om mitt godkännande när något varit okänt och tveksamt och vi har fört en bra dialog. Jag litar fullständigt på deras professionalitet och ser fram emot många år utan oro för takunderhåll och läckage. 
Just nu kom en lastbil och tog bort containern. Utmärkt timing. 
Jag ber dig framföra ett hjärtligt tack till alla som gjort sin insats för ett lyckat projekt och ett bra samarbete. 
Hälsningar från en mycket nöjd kund. 
Lennart , Upplands väsby
___________________________________


Vi är synnerligen nöjda med det arbete som utförts av MTB. Ni har ett vänligt och professionellt uppträdande som kopplat till det vi uppfattar som stor noggrannhet i arbetet gör att vi mycket varmt kan rekomendera ert företag till vänner och bekanta. Vi har också varit imponerade av den feedback som vi erhållit under arbetets gång. 

För att sammanfatta, vi kan i dagsläget bara ge er de bästa referenserna. 

Många hälsningar 

Raymond och Elisabeth 

Mälarhöjden

_________________________________________
Fortsätt den inslagna vägen. Jag känner att jag har fått riktiga hantverkare som fixat ett nytt tak åt mig som jag frågade efter. Kommunikationen har varit bra hela tiden. Rak och korrekt. Även när jag som amatör frågade så fick jag lugna och trevliga svar. Jag har faktiskt ett bättre tak på garaget nu än när jag köpte huset för 35 år sedan. 
Jag ställer gärna upp som referens och om någon vill titta på taket så går det också bra. 
Bengt L. Kontaktuppgifter kan erhållas från MTB för spekulanter. 

_________________________________________

Vi har ett äldre hus och hade behov av att uppgradera papptak, plåtarbeten och panel till dagens standard. Och MTB har den kompetensen och det kändes bra att få allt gjort samtidigt och vi är mycket nöjda med resultatet och bemötandet. 

Jan R
Bandhagen

________________________________________

Fick ett väldigt proffsigt och seriöst bemötande vid offerering. MTB kunde verkligen sätta sig in i den uppkomna situationen och hade konkreta lösningar på förbättringsåtgärder. Vidare väldigt måna om mig som kund och visade ett stort engagemang genom hela arbetets gång. 
överlag så har ni visat prov på utomordentlig service och proffesionalism genom hela renoveringen. Jag kommer rekommendera er 7 dgr i veckan!

John

________________________________________

Papptak


Papptak är den i särklass billigaste lösningen på ett tak, dock inte den sämsta!
Den enorma påfrestningen som ställs på ett låglutande tak i det nordiska klimatet gör att det ställs  höga krav på material och utförande!

Katepal har tagit fram är en unik svetsbar ytpapp/enlagstätskikt med SBS-elastomerasfalt, som skall användas där det ställs mycket höga krav på flexibilitet, följsamhet och stryktålighet. Takpappen heter SEP 5500 R. Elastomerasfalten och polyester filten ger produkten god värmebeständighet och bra köldsmidighet i kombination med hög mekanisk styrka. Undersidan på SEP 5500 R är försedd med extra klisterasfalt för fastsmältning.

MTB är störst i Stockholmsregionen på papptaksomläggningar mot privatpersoner. Vi lägger över 40 000m2 papptak året runt. Med kunnig personal och stor branschvana har vi över 300 nya nöjda kunder varje år, Vi hoppas på att du kan bli en av dom!
 
Utförande
 
 
 
 
Material levereras ofta en vecka i förväg och lyfts upp direkt på taket med hjälp av kranbil, detta för att vi så pass snabbt och smidigt ska kunna påbörja Eran renovering när det är dags.

Taket sopas rent och eventuella blåsbildningar och ojämnheter skärs bort för att få en så jämn yta som möjligt.

Har Ni haft problem med läckage under en längre period skärs den gamla pappen upp för att säkerställa att råsponten är i bra skick.
Om råsponten är rutten dokumenteras detta och åtgärdes vidtas.
Takfotsplåten monteras:
denna plåt leder ner vattnet i hängrännan, den ser även till så att det nya tätskiktet får en så pass bra vidhäftning som möjligt. Det är här taket utsätts för de största belastningarna från vinden.

Tätskiktet monteras:
Metoden vi använder oss utav heter Skarsvetsning med Mekanisk infästning, metoden är framtagen för att kondens och annan väta skall kunna torka upp och inte orsaka mögel, denna metod används idag av alla seriösa takfirmor.

MTB:s personal innehar certifikat för heta arbeten och har lång erfarehet av SBS-tak!

Chansa aldrig när det gäller kvalitén på ditt tak!

Hos MTB får du 10 års garanti på såväl arbete som Material!
Ladda ner produktblad